piektdiena, 2010. gada 20. augusts

Modes klase aka Klase

Berga bazārā iekārtojusies tur, kur reiz tika tirgoti “vācu apavi”. Piedāvājumā gan somas, gan apavi, gan aksesuāri un, protams, apģērbi. Visnotaļ jaukas (lasi- neuzbāzīgas, bet atsaucīgas) saimnieces, kas respektēja manu vēlmi “tikai apskatīties”. Sarunā noskaidrojās, ka rudens kolekcijas vēl nav atvestas, bet septembra vidū būs pieejami arī Natālijas Jansones darinājumi. Zinu, ka tuvākajā laikā nopirkšu vienu Žanetes Auziņas blūzi, kuru biju noskatījusi Paviljonā, bet piemirsusi, jo kurai gan šajā vasarā vajadzēja blūzes. Cena arī relatīvi draudzīga – ap 30Ls.
Vienlaikus ieslēdzu pilnīgu “ignore” uz UnaVita somām. Nezinu kāpēc, bet organizki nepanesu. Varbūt tāpēc, ka, manuprāt, UnaVita pieejamie resursi un ražošanas potenciāls netiek izmantots, radot kaut ko skaistu, funkcionālu un stilīgu - tautiešu (?) darināras somas, ko līdzīgi šarmantajiem Zofas zābaciņiem iekārotu katra dāmīte. Un ziniet ko, UnaVita - ar lielvārdes jostas motīvu ekspluatāciju vien cauri netiksiet.
Tā kā savas maņas jau esmu ieprogrammējusi uz rudeni, uzgāju pārīti skaistu kamieļkrāsas mētelīšu. Cena mazliet virs 200Ls. Nezinu, nezinu...
Viss pārējais, izņemot Ringlas apavus, jau kaut kur bija redzēts. Tomēr uz Klasi ir vērts piestaigāt regulāri, lai saprastu, cik bieži mainās vai papildinās piedāvājums, novērotu, kāda ir Klases atlaižu politika, pačalotu ar saimniecēm un, kas zina, varbūt atrastu kaut ko TĀDU.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru