piektdiena, 2010. gada 20. augusts

Recycle žaketes

Rakņājoties atmiņā, šķiet, ka šo Berga bazāra bodīti sauc Mandolini. Un zinu, ka vienreiz jau tur biju iegriezusies. Sev to nosaucu par recycle žaketēm, jo tieši tādas karājās tieši pretī ieejai. Neesmu īsti droša, bet pēc visa spriežot bodītē tiek tirgotas latviešu darinātas drēbes un aksesuāri. Savukārt žaketes un jaciņas nosaucu par recycle, jo to materiāls līdzinājās pārstrādātas celulozes, vilnas un gružu izklatētai versijai. Mani neuzrunāja.
Kamēr, intereses vadīta, pārbīdīju pakaramos un aptaustīju piedāvājumu, pārdevēja/īpašniece acīmredzot apmācīja meiteni, kura iecerējusi piestrādāt veikaliņā. Nepilnā minūtē, ko pavadīju veikalā, uzzināju, ka viens no veikalā esošo brošu pārdošanas argumentiem ir tas, ka brošu autore ir kāda latviešu popdīva, ja nemaldos – Amber. Bet varbūt maldos. Varbūt arī kāda cita no tās šlakas (man nav spēcīga atmiņa uz lietām, kas mani neinteresē, lai gan šis pārdošanas arguments tika uzsvērts divreiz).
Lai arī mana interese par Mandolini (vai kā tur) nav tik liela, lai googlotu, varbūt kāds zina, kā viņi domā sadzīvot ar teju līdzās iekārtoto modes klasi?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru